Zang

Voorspeelmiddag 18 december 2016Kinderen vanaf 6 jaar, jongeren en volwassenen kunnen zich bij Joyce Strijbos Muziekeducatie inschrijven voor een cursus zang. Ze leren de juiste techniek te beheersen. De liedjes sluiten zo veel mogelijk aan bij de behoeften van de leerling, waardoor de leerling veel plezier zal beleven aan het zingen. 

Binnen de zanglessen wordt samen met de leerling aan een goede basistechniek gewerkt. Dit wordt bereikt door het werken aan (op de techniek van de leerling aansluitende) zangoefeningen. Daarnaast wordt tijdens de zanglessen gewerkt aan nummers die de leerling in overleg met de zangdocente zal uitzoeken.

Twee keer per jaar vindt er een voorstelling plaats, waar de leerlingen zich voor kunnen inschrijven. De bedoeling is dat de leerlingen dan 1 of meerdere stukjes ten gehore brengen voor alle ouders, broertjes, zusjes, familie en vrienden. Voorafgaand aan deze show wordt er altijd een leuke activiteit georganiseerd voor alle deelnemers. De shows vinden plaats in juni/juli (zomer) en in december (Sinterklaas of kerst).

Bovendien krijgen alle leerlingen twee keer per jaar een rapport.

De zanglessen zullen op vrijdag worden gegeven door Manon Strijbos.