Bandcoaching

Hou jij van rockmuziek? Elektrische gitaren? Lekker hard slaan op een drumstel? Samen muziek maken met andere kinderen? Geef je dan snel op voor een nieuwe uitdaging!

Na de zomervakantie start Joyce Strijbos Muziekeducatie met bandcoaching. Samen met andere kinderen ga jij aan de slag om nummers in te studeren. Je mag zelf een instrument uitkiezen waarmee je aan de slag wilt gaan. Dat kan het instrument zijn dat je al beheerst, bijvoorbeeld gitaar of piano. Omdat deze instrumenten in de band vaak iets lastiger te bespelen zijn, zijn minimaal 5 instrumentale lessen hiervoor noodzakelijk.
Ook kun je kiezen voor een ander instrument waarmee je nog niet bekend bent, bijvoorbeeld basgitaar of drums. Hiervoor zijn instrumentale lessen niet noodzakelijk.
Tijdens de repetities krijg je tips over het bespelen van je instrument, het luisteren naar elkaar, en het gezamenlijk toewerken naar een klinkend resultaat. Kortom, een bijzondere, muzikale uitdaging!

Bij genoeg aanmeldingen kan de cursus bandcoaching direct na de zomervakantie van start gaan. De cursus zal plaatsvinden op maandagmiddag (16.15u tot 17.15u) en is beschikbaar voor leerlingen vanaf 8 jaar. Twee keer per maand zal een uur gerepeteerd worden. De kosten hiervoor bedragen €20.- per kind per repetitie. Inschrijven is alleen mogelijk voor een heel schooljaar.